932 40 659karen@zanti.no

Karen Kollien Nygaard tilbyr tjenester til enkeltpersoner, par, familier, team, bedrifter og organisasjoner, med målsetting om bedret trivsel og økt livskvalitet. 

Fokuset er å gi løsningsorientert bistand tilpasset deg, når du trenger det. Alle mennesker er forskjellige og trenger derfor individuell behandling. Hos Kollien Nygaard kan du forvente deg skreddersøm. Det gjelder både for bedriftene og enkeltpersonene hun jobber med.

Karen holder til i lyse og innbydende lokaler på Bislet i Oslo, men reiser også til din bedrift hvis det er mest hensiktsmessig eller ønsket.

 

Personalia

Karen Kollien Nygaard er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo, er psykologspesialist i Organisasjon og ledelse, og Bedriftsøkonom fra Norges Handelshøyskole. Karen har lang og bred erfaring som terapeut, og som organisasjonspsykolog. Hun har siden 1999 drevet egen praksis innen organisasjonspsykologi og klinisk psykologi, og har lang erfaring innen alt fra vanlige livshendelser som partnerforhold, sykdom og ulykker til ulike former for angst, depresjon, kriser og traumatiske hendelser, og hun har tilleggsutdannelse innen traumebehandling.

Karen har utdanning innen MBCT (Mindfulness Based Kognitiv Terapi), TRE (Trauma Releasing Exercises) og som yogalærer (E-Ryt 500+). Hun holder kontinuerlig kurs og foredrag rundt om i landet.

Hun tilbyr foredrag, terapi, coaching og kurs på norsk og engelsk.

Hun er medlem av Norges Psykologforenings og har europeisk psykologsertifikat (EuroPsy).

 

Organisasjonspsykologi

Karen coacher ledere og organisasjoner over hele landet og har i flere år arbeidet tett med store norske bedrifter. Hun arbeider mye med endringsprosesser, konflikthåndtering, stressmestring, ledertrening og som rådgiver for næringslivet.

Karen er en ettertraktet foredragsholder og har vært fast spaltist i flere medier; blant annet Dagbladet, Kamille og tidsskriftet for Norsk Psykologforening. I 2008 ble hun kåret til årets foredragsholder av Confex, som er Skandinavias største kurs- og konferanseleverandør.

 

Terapeutisk ståsted

Klinisk psykologbistand

Karen tilbyr terapi til enkeltpersoner, par og familier. Hun interesserer seg spesielt for sammenhengen mellom kropp og psyke, og supplerer samtaleterapi med somatiske verktøy.

Karen veileder og underviser psykologer, helsepersonell og andre terapeuter. Hun holder egne kurs for pasienter i samarbeid med norske sykehus.